cari artis

Sponsor

Thursday, October 25, 2012

Dafi, Marsha Londoh kantoi?

Aik, apa yang kantoi ni. Adakah Dafi keluar dating dengan Marsha? mungkin tidak kerana mereka adalah sekadar kawan biasa sahaja. Namun kantoi dipengambaraan set Hotel Mania. Mengikut sumber, kantoi mereka ni hanya lah berpegangan tangan sahaja. Tak tahu langsung melalui drama berkenaan atau di luar set. Nak kata dorang bakal bercinta tentu jauh sekali, jadi ambil pandangan positive sahaja lah kan. Ya lah, Dafi tue anak VVIP, sapa dapat, untunglah. Hehe..

Gambar Reen Rahim, Juara Pilih Kasih 3

Siapa Reen Rahim ni? pelakon baru ini merupakan juara bagi Pilih Kasih musim ke-3. Dan kini Reen sibuk di set pengambaraan bagi filem pertamanya, Balun.

Dalam filem berkenaan dia digandingkan dengan

Tasha Shilla Tayang lengan Gebu

kenapa gambar-gambar yang tidak berkaitan masih lagi banyak? komen anda?? tepuk dada tanya iman kita okey.

Thursday, October 11, 2012

15 Gambar Najwa Latif tudung merah di Rakaman ROOFTOP ntv7

7378897566_68f6109c6e_o7378898606_48ca932f14_o

3 Gambar Nabila Huda seksi di Anugerah Blockbuster

Ini kerana gaun yang dipakainya dilihat terlampau seksi sehingga menampakan bahagian susuk tubuhnya.Selain itu penampilannya juga dikatakan tidak mengikut tema pada majlis tersebut yang bertemakan  ‘colour-blocking’ atau warna-warna kontra

Gambar Terbaru Raja Ema




Semenjak menghiasi muka depan majalah Nona, nama Raja Ema yang popular dengan lagu Jejaka Idaman kembali meletup. Salah satu persoalan yang ditimbulkan oleh peminatnya ialah mengapa Raja Ema tampil dengan imej tidak bertudung sedangkan penampilan terakhirnya ketika menjadi isteri Sheqal sangat manis menutup aurat.

Saturday, June 30, 2012

7 Gambar Miley cyrus Beriadah di waktu Rehat

miley cyrus bersepeda (1)

cantik kan si miley ni…dengar khabar dah bertunang dengan pakwe dia  si model pakaian dalam tu…jom kita layanz gambar hot seksi si

Sunday, June 24, 2012

Gambar Neelofa Ketika Kecil


Gambar di bawah merupakan Neelofa ketika masih kecil, mungkin masih bersekolah rendah ketika itu. Tapi tak pasti pula siapa yang dia dukung tu, mungkin adiknya. Gambar di bawah pula merupakan gambar Neelofa ketika sudah dewasa dan sungguh terselah kecantikkannya.

Tekan readmore untuk tengok gambar neelofa semasa kecil

Gambar anak arwah Faizal Yusuf

Rosmunira Rashid iaitu isteri kepada arwah Faizal Yusof telah selamat melahirkan anak lelaki pada 23 April 2011 dan diberi nama Muhammad Raqqim Fyzal. Ketika Faizal Yusof meninggal dunia akibat serangan jantung pada 1 Januari 2011, Rosmunira Rahid sedang mengandung 5 bulan.
Semoga Muhammad Raqqim Fyzal Bin Mohd Faizal menjadi anak yang soleh dan berjaya di dunia dan akhirat nanti, amein.

Tekan readmore untuk tengok gambar Muhammad Raqqim Fyzal Bin Mohd Faizal

Friday, June 8, 2012

Gambar Bulan madu Awal dan Scha

Gambar bulan madu oleh pasangan suami isteri, Awal Ashaari dan Scha Al Yahya. Lokasi ini adalah sekitar bandar New York, Amerika Syarikat. Satu perjalanan yang jauh dan cukup untuk menghabiskan masa gembira disana.

Gambar Bulan Madu Awal, SchaGambar Bulan Madu Awal, Scha1Gambar Bulan Madu Awal, Scha2Gambar Bulan Madu Awal, Scha3Gambar Bulan Madu Awal, Scha4

Gambar Persandingan Awal dan Scha

 

Persandingan Awal Ashaari, Scha al YahyaPersandingan Awal Ashaari, Scha al Yahya1Persandingan Awal Ashaari, Scha al Yahya2Persandingan Awal Ashaari, Scha al Yahya3Persandingan Awal Ashaari, Scha al Yahya4

Gambar hak milik GUA

Gambar Bulan Madu Fasha Sandha Dan Jejai

 

Gambar Fasha sandha dan jejai ni dikatakan gambar honeymoon mereka di Pulau Redang….Jom kita Layanz   …

fasha bulan madufasha bulan madu1fasha bulan madu2fasha bulan madu3Fasha Sandha, JejaiFasha Sandha, Jejai1Fasha Sandha, Jejai2Fasha Sandha, Jejai3

Gambar pernikahan Nurul Wahab

Nurul WahabNurul Wahab1Nurul Wahab2Nurul Wahab6Nurul Wahab8Nurul Wahab9Nurul Wahab11

Tuesday, May 29, 2012

Rozita Che Wan Seksi Pakai Mini Skirt

 

 

Seksinya Kak ita kita ni yer..gambar ni dirakam kan semasa party Hari jadi  pelakon Ryzal Jaafar di sebuah kelab di ibu negara…..

rozita-sexy-1rozita-sexy-2

Followers

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner